N: Norgespremiere   F: Førpremiere   V: Verdenspremiere  B: Babykino   *: Siste dag filmen vises

Gavekort

Du kan kjøpe gavekort som benyttes som betaling til arrangementer ved Kulturfabrikken. Gavekort kjøpes her: kjøp gavekort. Du designer kortet selv og får det tilsendt på e-post så det kan skrives ut eller videresendes. Gavekortet er gyldig i 12 måneder etter utstedelsesdato. Gavekort kan ikke byttes inn i kontanter. eBillett tar et formidlingsgebyr for hvert gavekort som kjøpes.

Du kan betale med gavekortet:
– på Kulturfabrikkens nettsider via datamaskin og i appen eBillett: Klikk på Kjøp billett og følg anvisningene. Når du kommer til betalingsvinduet kan du velge Verdi/Gavekort og skrive inn koden som står på gavekortet. Dekker ikke gavekortet hele beløpet kan du betale resten med vanlig betalingskort.

Hvor kan du kjøpe billett?

Du kan kjøpe billetter her på nettsidene våre. Sjekk programmet over og klikk på Kjøp billett for å komme til vårt billettsystem. eBillett har en egen app som kan lastes ned fra App Store eller Google Play. Velg Kulturfabrikken Sortland som sted og så er du i gang. Fysiske billetter kan kjøpes på billettautomat i inngangspartiet innen Kulturfabrikkens åpningstid. Det er også mulig å kjøpe fysiske billetter i Kulturkaféen. Billetter for rullestolbrukere og evt. ledsagere må kjøpes fysisk og kan reserveres per telefon i forkant, se mer informasjon nedenfor.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Jeg har kjøpt billett til feil dag/plass/tid, hvordan kan jeg få byttet?

Dette ordnes ved at du kjøper nye billetter til riktig dag/plass/tid, så refunderer eBillett det kjøpet du har gjort. Send eBillett en epost med informasjon om hvilken kino/kulturhus/arrangør det gjelder, forestilling og dato, samt de 4 siste sifrene i kortnummer dersom eBillett skal sjekke billettkjøp. E-post: post@ebillett.no

Rullestol og ledsager

Vi har flere  rullestolplasser til disposisjon på rad 1, og ber publikum være tidlig ute med bestilling/reservasjon av disse plassene. Billetter til rullestolbrukere kjøpes direkte i Kulturkaféen på Kulturfabrikken. Du kan ringe kaféen og reservere billett på telefonnr. 46 90 99 00. Vi aksepterer ledsagerbevis på de fleste arrangementer. Ledsagerbevis må medtas når billetter hentes og ved billettkontroll på arrangement.

Registrering

Vårt billettsystem er levert av eBillett. For å kjøpe billetter til våre arrangementer, er det ikke noe krav om at du registrerer deg som bruker. Men vi anbefaler deg å registrere deg med minimum e-postadresse og telefonnummer slik at det er mulig å gi deg beskjed dersom noe skjer med arrangementet du kjøper billetter til. I tillegg vil du også få oversikt over dine billettkjøp på Min side når du registrerer deg. Noen arrangement krever registrering, og da vil du bli bedt om å legge inn den informasjonen som er nødvendig for det aktuelle arrangementet.

Betaling

Hvis du vil betale kontant kan du gjøre det i kassen i Kulturkaféen. På nett, i appen eBillett og i billettautomat betaler du med kort. På nett og i appen eBillett kan du velge om du vil lagre informasjon om ditt betalingskort i billettsystemet, slik at du slipper å taste det inn hver gang. Hvis du lagrer det, knyttes kortet til profilen din og kan brukes når du er logget inn. Verifisering gjøres med engangskode på sms eller med touch-id i mobilappen.
Nå kan du også betale med Vipps. Velg Vipps som betalingsalternativ, skriv inn mobilnummer og bekreft betaling i Vipps-appen.

Når du taster inn dine kortopplysninger videresendes opplysningene direkte til banksystemene. Vi er pålagt å bruke 3D secure for å garantere sikker betaling på nett. 3-D Secure løsningen innebærer at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode utstedt av kortutstederen. Denne koden kan for eksempel være et passord, eller sikkerhetsløsningen kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin. Opplysning om kortdetaljer utveksles kryptert, og ingen andre enn deg og din betalingsinnløser (bank) kan se disse.

Billettkategorier

Vi opererer med flere billettkategorier. Det vil for den enkelte forestilling fremgå hva billettene koster – og om det gis noen form for rabatt. Moderasjon gjelder bl.a. pensjonister, studenter og barn og unge o.l. Dette varierer fra forestilling til forestilling. Alle som har krav på moderasjon må ha med seg legitimasjon når billettene kjøpes og benyttes, Oppgis det bare én pris gjelder den for alle. På barnefilmer på kino får voksne kjøpe barnebillett.

– Ordinær er normalprisen for voksne
– Barn gjelder for barn under 13 år
– Student gjelder alle med gyldig studentbevis og skoleelever der ikke egen kategori finnes

Aldersgrenser på kino

For aldersgrensene 9, 12 og 15 kan du ta med barn som er inntil tre år yngre. Alle barn kan gå på film med 6-årsgrense i følge med foresatte. 18-årsgrensen er absolutt. Barn og unge er ulike. Derfor skal du ta hensyn til barnets modenhet og tålegrense når du velger å ta med deg noen som er yngre enn aldersgrensen på kino. Selv om du for eksempel kan ta med en 6-åring på en film med 9-årsgrense, er det ikke sikkert filmen passer nettopp for ditt barn.