For første gang står Anne Kat Hærland på en scene og forteller ting om seg selv som faktisk er helt sanne. I tillegg snakker hun om terror, dop, fordommer og swingersmiljøets åpenbare fallgruver.
Hudløst, ufiltrert og smertefullt morsomt.

OMTALER:
Hærland har fått folket til å le gjennom mange år, men med forestillingen «Gudbedre» tar hun allikevel et ekstra steg i sin karriere.
(Hamar Arbeiderblad)
—————-
Anne Kat Hærland har en ufattelig evne til å lage humor av det aller mest tragiske, også sin egen øyesykdom. latteren trillet under showet «Gud Bedre» på Bakkenteigen torsdag kveld, og det til tross for at hun stadig konfronterte oss med våre verste fordommer. Ingen er nemlig mer blind enn den som ikke lytter, tenker, reflekterer og analyserer sier hun.
Det er nettopp det man må gjøre, ikke bare lytte og se det umiddelbare, men også forsøke å se bak ordene. Der ligger alvoret gjemt i skjemtet, slik det alltid har gjort i uminnelige tider, enten det er blitt formidlet av klovnen, komikeren eller narren.
(Gjengangeren)
————–
Morsomt, men også hardt og rått, med en merkbar underliggende sårhet. Det er forfriskende ærlig, og godt å vite at det går an å snakke om det. Og, bare så det var avklart fra begynnelsen av, det er lov å le av vitsene som handler om sykdommen.
(Telemarksavisa)

Varighet: 75 min uten pause

Av og med: Anne-Kat. Hærland
Regi: Bård Tufte Johansen

Share

Gudbedre med Anne Kat Hærland