*Du som skal delta trenger ikke ta med deg noe utstyr. Arrangørene ordner alt som trengs, inkludert lunsj.*

I sommer arrangerer Filmfokus Vesterålen filmkurs i samarbeid med kulturkontorene i Vesterålen. Filmfokus Vesterålen er Kultursamarbeidets filmprosjekt.

Filmfokus Vesterålen har god erfaring med å produsere film ved hjelp av iPad. Både gjennom flere enkeltkurs og gjennom sommerkurset som ble arrangert i fjor sommer. Vi gjentar suksessen, og gir også i sommer aktivitetstilbud i sommerferien til barn og unge som er interessert i film. Kurset går over 2 dager, hvor deltakerne jobber med filmproduksjon fra idé til ferdig film.

Instruktører er Karoline Ellingsen og Synne Larsen fra Øksnes. Begge har fullført medie- og kommunikasjonslinja ved Hadsel videregående skole i 2014, og har erfaring som instruktører på filmkurs.

Filmfestivalen Laterna Magica markerer 25 år i november. Vi håper at mange barn og unge leverer film til årets filmkonkurranse. Så enten man lager film på eget initiativ i sommer, eller deltar på noen av våre filmkurs, oppfordrer vi barn og unge til å levere filmen inn til Laterna Magica (laternafilm.no).

Meld deg på her: Søknadsskjema til filmkurs for nybegynnere 10-14 år

 

Share