Avlyst da Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen skal begynne i ny jobb i august. Vi gratulerer og håper vi får til teaterkurs siden!

Bli med på Sommerteaterkurs!
Sammen med andre barn får du lære om teater mens du leker og har det gøy!

I uke 32 blir det Sommerteaterkurs! I ei hel uke vil barna få lære om teater, stemmebruk, fysisk teater, improvisasjon og samarbeid. Det blir lagt vekt på at barna får oppleve en trygghet rundt å stå på scenen og å utfolde seg kreativt i samspill med andre. Kurset er prosessorientert, men på fredag avslutter vi kurset med en liten visning for familie og venner. Kurset er åpent for barn som allerede har gått et år på skole, og opp til de som er 14 år. Innholdet tilpasses barnas alder og interesser.

Om instruktøren:
Instruktør er skuespiller og teaterpedagog Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen, som har lang erfaring med teater for barn og unge. Hun kommer fra Vestbygd og bor i Oslo. Hun har hatt flere teaterkurs i Vesterålen tidligere.  For mer informasjon se trudesofie.no

Praktisk informasjon:
Les mer om sommerteaterkurset her.

Tid: Mandag 6. august til fredag 10. august (uke 32)
Klokka: 10.00-15.00.
Sted: Kulturfabrikken på Sortland

Pris: 1.750,- inkluderer teatersminke til visningen.
Søskenrabatt: For søsken er prisen 1.350,- når én allerede har betalt full plass.

Fredag blir det en liten visning for familie og venner.

Husk å oppgi diagnoser, samt om barnet har sosiale utfordringer. Dette for at det skal være mulig å tilrettelegge best mulig for ditt barn og hele gruppa. Vi prøver alltid å tilrettelegge slik at alle skal kunne være med, men vi må vite om slike ting på forhånd. Det gjør at vi kan møte hvert barn på en best mulig måte.

Barna har med vannflaske, matpakke og litt frukt hver dag. Ha på myke klær som er gode å bevege seg i. Gjerne gymsokker. Uteklær etter værforholdene. Det er begrensede plasser, og det må være minimum 6 påmeldte. 

Velkommen til den morsomste uka av sommerferien!

Arrangør: Trude-Sofies teater

Share

sommerteaterkurs