En ansvarsfull pingvin, ett egg og en verden full av lyder.

Mr. Ping bor i Antarktis, der er det fryktelig kaldt og masse snø. Enda verre er det at andre dyr kanskje ønsker å få tak i egget hans. Mr. Ping må holde øynene, og ikke minst ørene åpne.

En pingvin og et egg i et landskap av lyder og looper. Hvor kan egget klekkes? Mr. Ping har fått et stort ansvar. Han skal passe på et egg, og det må holdes varmt og tørt. Kanskje klekkes en liten pingvin? Et stort ansvar er det i alle fall! Publikum er med på å hjelpe Mr. Ping til et trygt sted hvor han kan klekke egget.

Trommeslager Knut Lothe har med seg en stor kasse med lyder til konserten. Kanskje konserten kan inspirere barna til å finne andre ting som kan lage lyd? Knut Lothe er en av Rikskonsertene/ Den Kulturelle Skolesekkens aller mest benyttede musikerne og har spilt mer enn 3000 konserter for barn og unge.

Konserten er en del av Barnas fabrikkK, Kulturfabrikkens serie for barn fra 0-100. Tidligere denne dagen er det både gratis eventyrstund og søppelmusikkverksted. Mer info om det her: Barnas fabrikk: Pling plong

Varighet ca. 35 min // Passer for barn fra 3-6 år.

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

Share