Gjett om vi gleder oss! Odd Nordstoga er klar for Sortland jazzfestival, og vi regner med at folket er klar for en solid dose musikk fra Nordstogas univers! Han kommer med et fantastisk band, og med låter i toppklasse. Vi får bl.a. høre fra hans siste album “Kløyvd” Noe av musikken har du sikkert hørt, sidan låtene har versert høyt på mange spillelister i 2018.

Vi får oppleve to sider av artisten og låtskriveren Odd Nordstoga. Den ene sida er akustisk, fortellende og mot vise- og countrygenren. Den andre er mer høgmælt, elektrisk og med følelsene springende rett ut frå musikken. Historiene på «Kløyvd» handler ofte om strevet med å finne forløsing, finne fred, finne helhet. Det er, som tittelen antyder, ikkje så lett for jeg-personene på denne plata. Anten det er en kval, en nyskilt mann eller en forvilla utflytter det handler om, så har de ikke funne helt «hjem». Odd Nordstoga og hans fantastiske band gledar seg veldig til å komme til festivalen. I tillegg lovast selvsagt en utsøkt bukett låter fra den etterhvert ganske omfattende låt-katalogen. Dette blir så moro. Dette kommer til å bli bra!

I bandet:
Øyvind Blomstrøm – gitar
Tor Egil Kreken – Bass
Torstein Lofthus – Trommer
David Wallumrød – Keyboards

Lyd: Anders Aasebøe
Ljos: Marius Schei Johansen

Dette er en konsert med ståplasser nede og sitteplasser på balkong. Sitteplassene kan reserveres.

Sortland jazzfestival i samarbeid med Kulturkaféen inviterer til varm kjøttsuppe i forkant av konserten med Odd Nordstoga! 
Suppen serveres kl. 19.00
Konsertstart kl. 21.00

På etterspørsel har vi utvida tilbudet om kjøttsuppe: Du kan også kjøpe suppe per porsjon til kr 160,- ! Bestill bord, så er dere sikret sitteplass! E-post: booking@kulturfabrikkensortland.no

Spis så mye du vil av vår hjemmelagede kjøttsuppe, kr 240,- per pers.

BESTILLING innen 19. september: booking@kulturfabrikkensortland.no

 

Arrangør: Sortland jazzfestival og Kulturfabrikken Sortland

Share

Odd Nordstoga