Vesterålen storband har alltid vært begeistret for den store epoken i storbandmusikk – tiden da større ensembler dominerte dansescenene og folk strømmet på for å danse til musikken komponert og fremført av «kongelige» storbandledere som Duke Ellington, Glenn Miller, Woody Herman, Benny Goodman og Count Basie.

Denne konserten gjenspeiler kanskje høydepunktet i sjangeren, nemlig kometkarrieren til USAs Crooner Nr. 1, nemlig Old Blue Eyes – Frank Sinatra, som sang med mange av 1940-årenes mest toneangivende storband, og som vant hjertene til utallige unge damer lenge før Elvis og Michael Jackson. Karrieren fortsatte helt frem til Sinatra døde i 1998.

Vi skal altså bevege oss gjennom et lydlandskap med kjente Sinatra-låter i storbanddrakt.  Og foran bandet, i Frank Sinatras ånd og skikkelse, har vi vår egen Lødingenværing og sangsolist, Rich Dooley, amerikaner han også, som har begeistret publikummere helt siden han gikk på ungdomsskole.  Sammen med storbandet vil han tolke noen av de mest kjente Sinatra-favorittene.

Arrangør: Vesterålen storband og Sortland jazz- og viseklubb
Obs: På grunn av kafébordoppsett selges billetter unummerert og du vil ikke få opp salkart.

Share

Frank Sinatra og Rich Dooley