Vil du booke rom for møter, seminar eller konferanse, send epost til:
booking@kulturfabrikkensortland.no  Telefon: 952 64 399

Vil du booke inn en konsert, foredrag, forestilling eller annet kulturarrangement, kontakt produsent Tara Øverland:
E-post: tara@kulturfabrikkensortland.no  Telefon: 76 10 92 70  Mobil: 415 87 520

Kulturfabrikken inneholder mange ulike rom gir stor fleksibilitet til å kunne skreddersy dine arrangementer. Her er luftige vestibyler, store og små møterom, konferanse- og multimediesaler. Huset er velegnet for alle typer selskaper, bedriftsarrangementer og utstillinger.

Med gode og varierte spisesteder i og rundt Kulturfabrikken kan du nyte alt fra en enkel matbit i farten til tre-retters gourmetmiddag. Kulturfabrikken har alle rettigheter. Sortland er kjent som Blåbyen og  handelssentrum i Vesterålen, ergo er det gode shopping- og aktivitetsmuligheter, med kort avstand til golfbane, strender og nydelige naturomgivelser for jogge- og spaserturer.

Både kjente og mindre kjente artister opptrer på våre scener, og skaper sterke opplevelser midt i Vesterålen. Underholdningstilbudet holder høy kunstnerisk standard. Kom hit som tilskuer eller deltaker. Kulturfabrikken inneholder også bibliotek, museum, kino og galleri.

Bruk oss som eventpartner eller kombiner din konferanse med andre arrangement på huset.  Våre teknikere har høy kompetanse, et stort kontaktnett innen kultur- og underholdningsbransjen og lang erfaring.  Vi bistår også gjerne i planlegging og tilrettelegging underveis. Ta kontakt med oss for omvisning og uforpliktende tilbud.

BROSJYRE
Se vår brosjyre, som viser deg hvordan salene ser ut og hvilken kapasitet de har, og gir deg en oversikt over hva Kulturfabrikken tilbyr forøvrig.

PARKERING
Kulturfabrikken har egen parkeringsplass nord for bygget (mot havna/Hurtigruteterminalen) som benyttes gratis av besøkende. Parkeringsplassen på forsiden av Skibsgården kan benyttes til korttidsparkering inntil 3 timer.

SØKNAD OM STØTTE TIL HUSLEIE FOR ARRANGEMENT MED BARN OG UNGE Annonse - husleiestotte barn og unge
Barn og unge som arrangerer ting i Kulturfabrikken har mulighet til å søke om støtte for å få dekket husleien fra Venneforeningen. Det kan gis støtte også til arrangement som fremmer integrering av flyktninger. Støtte kan gis til både lag/foreninger eller enkeltpersoner.

Søknadsskjema kan lastes ned her. Har du spørsmål kan du kontakte Werna Steffensen i Venneforeningen på werna.steffensen@vkbb.no eller tlf. 907 77 607

 

 

SOMMERPRODUKSJON
De to siste somrene har Kulturfabrikken Sortland åpnet huset for tilbakestrømmere og unge kulturutøvere i regionen med gode prosjekt og behov for lokaler til å produsere i. Vi har hatt flere ulike prosjekter innom, fra danseforestillinger til plateinnspillinger. Vi fortsetter i 2017 og ønsker å bidra til at flere gode kunst- og kulturidéer blir en realitet! Bruk av lokalene vil være gratis, og Kultursamarbeidet kan bidra med reisestøtte for de som får innvilget sin søknad.

Mer info finner du her. Har du spørsmål kan du produsent Sigrun Tara Øverland tara@kulturfabrikkensortland.no eller tlf. 76 10 92 70 / 415 87 520