Hålogaland Teater kommer til Vesterålen med den «deilig tullete» juleforestillingen «Messias».

- Djeeeez, sier en flirfull Kristian Figenschow på spørsmål om den planlagte juleturnéen med «Messias». Han gleder seg. Og mener publikum kan gjøre det samme.

- «Messias» er tøv satt i system. Forestillinga er laget for å få opp humøret. Vi er to voksne tøvate mannfolk som spiller alle rollene i juleevangeliet og det sier jo litt om hva dere har i vente, humrer han.

Sammen med Alexander Rindestu, skal han ut på en tre ukers turné som starter i Vardø 22. november. Stykket hadde premiere på Hålogaland Teater i Tromsø i fjor og fikk et spredt pandemi-publikum til å glemme virus for et øyeblikk.

- Det sies at folk som ser «Messias» lever 7 år lengre, påstår Figenschow. - Man må jo kunne kalle den et folkehelsetiltak. Men spøk til side; det skal bli fantastisk å endelig kunne turnere igjen. Det har vi ventet lenge på!

BILLETTER finner du her.

 

Foto: Marius Fiskum

Flere Aktuelt

Laget for å få opp humøret!

Hålogaland Teater kommer til Vesterålen med den «deilig tullete» juleforestillingen «Messias». Les mer

Bli med på Vesterålen Filmfestival 2022!

Kan du huske en gang du har hatt en ekstra god kulturopplevelse som gjorde spesielt inntrykk? Nå har du sjansen igjen. Gi seg selv en positiv overraskelse, og opplev god filmkunst sammen med likesinnede i vintermørket! Les mer

Overrekkelse av hjertestarter til Kulturfabrikken

Fredag 4. november kom endelig dagen da Jan Pettersen, nestleder i styret for Sortland Frivilligsentral kunne  overrekke hjertestarter til Tone Toften, direktør for Kulturfabrikken. Les mer