Generell søknadsfrist var 18. mai, men det er fortsatt mulig å søke der det er ledige plasser.

Ferie for alle - Sommeren 2023

Det nærmer seg sommerferie, men mange barn har ingen ferieplaner å glede seg til. Rundt 4000 barn i Nordland vokser opp i familier med vedvarende lav inntekt, og vi vet at utviklingen i samfunnet det siste året har fått store konsekvenser for økonomien til mange familier.

Les mer og søk her.

Er Ferie for alle noe for deg og din familie?

Det er nå mulig å søke seg til ferieopphold gjennom Nordland Røde Kors sitt tilbud Ferie for alle for sommeren 2023. Gjennom ferietilbudet til Røde Kors får familien mulighet til å bygge nettverk og delta i lek og aktivitet. Ferie for alle er et inkluderende tiltak som legger til rette for mestingsopplevelser, styrke familie- og vennskapsbånd, samt skape gode ferieminner som varer livet ut. Oppholdet skal ikke medføre kostnader for familien.

For å kvalifisere til søker gjelder disse kriteriene:

  • Man må ha et barn i alderen 6-13 år
  • Man har ikke tilsvarende tilbud gjennom andre aktører
  • Familien har vedvarende svak økonomi over tid, i minst 3 år
  • Familien er selvstendig, uten tett oppfølging av frivillige, tolk eller hjelpeapparat

Ferie for alle-oppholdene er drevet av frivillige og er en aktiv ferie for hele familien. Det er foreldrene som har ansvar for barna sine gjennom hele oppholdet.

 

Flere Aktuelt

Ferie for alle - Sommer 2023

Generell søknadsfrist var 18. mai, men det er fortsatt mulig å søke der det er ledige plasser. Les mer

Søk sceneinstruktørordningen før 1. juni

Nå kan du søke om hjelp fra sceneinstruktør Iso Porovic til din forestilling! Sceneinstruktøren har hovedansvar for regi/instruksjon m.m. ved oppsetninger i Vesterålen. Søknadsfristen er 1. juni for høsten 2023! Les mer