Kevin Vågenes, Halvdan Sivertsen, Violet Road, Vesterålen Teater, Marianne Beate Kielland, Alexander Rybak, Din Freundin, Dag Sørås, Tante Grusom med Hålogaland Teater, den Hedda-prisvinnende forestillingen Utvik Senior og Norges beste Pink Floyd- og Creedence-coverband finner du på Kulturfabrikkens vårprogram!

LAST NED program for våren 2023 (PDF, oppdatert 8. desember 2022).

Kevin Vågenes er den komikeren som selger flest billetter i landet for tiden. Etter publikumssuksessen «Parterapi» har han blitt en av våre mest kjente humorister. Nå kommer han til Vesterålen med stand-up showet «Singel i parterapi»!

Halvdan Sivertsen trenger derimot neppe en introduksjon, vi gleder oss til «å berre vær ilag igjen» i mars. Violet Road legger ut på jubileumsturné innom 15 nøye utvalgte byer, og Sortland er en av dem! Det er verdt å feire.

Feires skal også Sortland Mannskor, som fyller 100 år i 2023, og markerer det blant annet med å stå for 17. mai-matinéen i 2023. Og vi synes det er stas at Sortland juniorkorps får gjøre et spennende prosjekt og konsert sammen med Hærens musikkorps på nyåret.

Små og store kan dessuten glede seg til at Hålogaland Teater kommer med forestillinga om Tante Grusom - et fartsfylt og hjertelig eventyr proppfull av galskap og situasjonskomikk - og Sortland jazz- og viseklubb får besøk av Du og jeg og vi 2-3-4, en trio som bla.a. er spellemannsnominert for sin musikk for barn.

De historie- og samfunnsinteresserte kan merke seg teaterforestillinga Utvik Senior, et samarbeid mellom Rimfrost produksjoner, Nordland Teater og Hålogaland Teater m.fl.. "Dette har blitt en uhyre godt bearbeidet beretning om en nordnorsk og nasjonal verkebyll fra den kalde krigen, kombinert med et hjerteskjærende og nært møte med de enorme menneskelige omkostningene." sa juryen som delte ut Årets Hedda.

I 2023 har Pink Floyds legendariske album "The Dark Side Of The Moon" 50-årsjubileum, noe Norges beste Pink Floyd-tribute, The Nordic Floyd Show (tidl. Dark Side of the Wall/DSOTW Norway) markerer med et heidundrende musikalsk og visuelt show I Møysalen. Også Creedence-fansen kan se fram til å høre favorittlåtene live, framført av tribute-bandet Fortunate Sons, som i 2023 runder 15 års erfaring i å skape allsang- og trampeklappstemning.

Og før sommeren helt tar oss, legger vi opp til planteloppemarked og nytt planteforedrag med Anders Røyneberg og Erik Schjerven, som denne gangen kommer med lure tips og råd om hage og uterom.

Dette, og mye, mye mer kan oppleves på Kulturfabrikken våren 2023!

 

Flere Aktuelt

Er du vår nye produsent?

Kulturfabrikken Sortland KF har ledig 100% fast stilling som produsent, med tiltredelse fortrinnsvis fra og med mars måned. Som produsent ved Kulturfabrikken vil du være en nøkkelperson for det lokale og regionale kulturliv. SØKNADSFRIST: 12.02.2023 Les mer

Utlysning av midler til grendehus i Sortland

Styret for Kulturfabrikken Sortland KF skal fordele til sammen kr. 200.000 i tilskudd til vedlikehold og mindre investeringer på grendehus i Sortland. Søknadsfristen er 1. mars. Les mer

Kulturprogrammet våren 2023

Kevin Vågenes, Halvdan Sivertsen, Violet Road, Vesterålen Teater, Marianne Beate Kielland, Alexander Rybak, Din Freundin, Dag Sørås, Tante Grusom med Hålogaland Teater, den Hedda-prisvinnende forestillingen Utvik Senior og Norges beste Pink Floyd- og Creedence-coverband finner du på Kulturfabrikkens vårprogram! Les mer