Kulturskolen starter opp nytt kurs i Musikk fra livets begynnelse. Kurset er for deg som ønsker å bruke musikk mer aktivt i samspill med barnet ditt.

Før vi lærer å snakke, uttrykker vi oss gjennom musikkens språk med lyd, rytme og bevegelse. Ved å kommunisere på barnas eget språk, styrker vi det tidlige samspillet mellom voksne og små barn. Dette har stor betydning for barnets utvikling. Over hele verden og gjennom alle tider, har mennesker hatt behov for sang og musikk til hverdag og fest. Det musikalske samværet skaper glede, nærhet og trygghet.

Og viktig er det å huske at for ditt barn er akkurat din stemme den fineste i verden, stemmen som er kjent og trygg.

Kurset passer for barn mellom 2- 10 måneder. Kurset koster kr 300 og har seks oppmøter i perioden fra 6.mars til og med 24. april. Oppmøte på Kulturfabrikken.

Påmelding: Meld deg på via skjema her.

Ta kontakt med Sortland kulturskole ved spørsmål: kulturskolen@kulturfabrikkensortland.no

Foto: Elisabeth Tønnesen

Flere Aktuelt

Program for Kulturuka i Sortland 2023

Her kan du lese og laste ned hele programmet for Kulturuka i Sortland 2023. Les mer

Påmelding til Bukta Battle innen 20. mars!

Bukta Battle er i gang igjen, og de ser etter nye unge og lovende band mellom 13-25 år i landsdelen. Bukta Battle er en årlig musikkonkurranse for nordnorske artister og band hvor to vinnere vil motta en fantastisk premiepakke bestående av blant annet et stipend på 10 000 kr hver! Les mer

Søk om Fortums VinnVind-midler for 2023 innen 8. mars!

Nå er utlysningen av VinnVind-midlene for 2023 i gang! Les mer