Gratistilbud for lag, foreninger, enkeltprosjekter og skoler som vil produsere en teateroppsetning eller ønsker hjelp til annen scenisk produksjon.

Scenekunst i Nordland representerer Nordland fylkeskommunes engasjement innenfor scenekunst, og arbeider for å utvikle teater, dans og musikkteater i Nordland.

Sceneinstruktørordningen er en del av dette, og sammen med kommunene i Indre og Nordre Salten, Ytre Salten, Vesterålen, Vest-Lofoten, Indre og ytre Helgeland og Sør-Helgeland, tilbys det hjelp fra profesjonell sceneinstruktør.

Dette er et gratistilbud for lag, foreninger, enkeltprosjekter og skoler som vil produsere en teateroppsetning eller ønsker hjelp til annen scenisk produksjon.

For VÅRSESONG 2020 er søknadsfristen 1. DESEMBER 2019.

Søknadsskjema kan lastes ned fra https://www.nfk.no/scenekunst-i-nordland-ny/soknadsskjema/ og sendes pr epost til sceneinstruktøren i gjeldende region.

Tjenesten sceneinstruktørene tilbyr dekker bl.a:

  • Iscenesettelse (regi og instruksjon)
  • Tekst- og dramaturgihjelp
  • Konseptutvikling og konsulenthjelp

For ytterligere informasjon, gå inn på https://www.nfk.no/scenekunst-i-nordland-ny/

Flere Aktuelt

Gavekort - julepresangen som gleder hele året!

Med gavekort kan du gi opplevelser i gave! Med gavekort kan du betale for både konsert-, teater- og kinobillletter, og alt av kinogodterier, mat og drikke i Kulturkaféen. Les mer

Kulturfabrikkens vårprogram

Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland, Lars Monsen, Marthe Valle, Aiming for Enrike, Ingeborg Gillebo, Håvard Stubø, Kevin Kildal, Ola Bremnes, Eldbjørg Raknes og Per Sundnes er bare noen av dem du kan oppleve på Kulturfabrikken i løpet av våren. Les mer

Åpningstider i jula 2019

I forbindelse med jula har Kulturfabrikken siste dag med ordinær åpningstid søndag 22. desember. I romjula holder Sortland kino og Kulturkaféen åpent for filmvisninger og konserter. Biblioteket og Sortland museum har julestengt. Første dag med ordinær åpningstid i 2020 er torsdag 2. januar. Les mer