Lørdag 19. oktober arrangerer Sortland jazz- og viseklubb høstens barnekonsert. I samarbeid med Kulturfabrikken er den blitt en del av Kulturfabrikkens femårsfeiring, og det er gratis inngang.

Du store mamelukk er en barnekonsert med kenguruer, kakerlakker og mamelukker. Og det fantastiske mini-mamelukkorkesteret, der Bendik spiller el-gitar og Erika spiller fiolin. Og ikke minst Sortland barnekor!

Frøken Frikadello spiller cello og liker rare ord. Vet du for eksempel hva en mamelukk er? Og vet du hva som rimer på cello?

Frøken Frikadello har med seg tre små venner, de heter Ella, Stella og Lille Mirabella. De hjelper henne med å finne sangene hennes. Noen ganger må Bendik og Erika hjelpe henne også. Hvis bare ikke Erika var så trøtt og snorket så høyt! Sangene på konserten handler om å være så sint at man vil hoppe til månen, om en søt kanin som heter Lille Rosin, om å være tankefull og om gravemaskiner og sementblandere.

Runa Bergsmo sin jobb er å være cellist og spiller ofte konserter for barn. Hun spiller overalt, og veldig gjerne med mini-mamelukkorkesteret sitt. Hun jobber i Kultur i Troms og bor i Harstad.

Anbefales for barn fra 3-9 år
Varighet 30-40 minutter.
 

Sagt om forestillingen:
"For en forestilling dette var! Du store mamelukk er offisielt vår favoritt blant barneforestillinger i landet.»
Nordlysfestivalen 2018.

«Endelig fikk jeg sett forestillinga di, og for første gang siden jeg sluttet som kulturjournalist i Harstad Tidende kjente jeg der kriblet i skrivehånda. For ei nydeligkonsertforestilling. Så mange fasetter. Så artige melodier og merksnodige tekster. Så fint bygget opp. Applaus!»
Bente-Lill Dankertsen

Barnebarnet Fredrik (6): «Skikkelig bra. Råbra. Mange kule sanger.»

Medvirkende:
Sang, cello og komponist: Runa Bergsmo
Fiolin: Erika Toth
Gitar: Bendik Lund Haanshus
Sortland barnekor med dirigent Mette Dyrnes

Konserten arrangeres i samarbeid med Troms fylkeskommune - Kultur i Troms.

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb og Kultur i Troms

Foto: Ole Wuttudal

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis