Tuva Syvertsen er først og fremst kjent som vokalist, hardingfelespiller og låtskriver i bandet Valkyrien. De seneste årene har hun nådd ut til et bredt publikum, bl.a. gjennom TV- programmer som Stjernekamp og Hver gang vi møtes, som teatermusiker og som en av landets kuleste undergrunnsrappere.

Tuva tar vare på den norske folkemusikken på en mesterlig måte. Hun blander den inn i sin egen musikk, samtidig som hun inkluderer gamle tradisjonelle låter i ny drakt på sine konserter. Hun er en av de viktigste stemmene vi har i Norge i dag, og både sangen og felespillet går rett inn i hjertet.

Tuva fikk en slags Cellolyd-ilddåp da hun ble med oss til festivalen Rio International Cello Encounter i august 2019. Der spilte vi hennes nydelige låter i hver krik og krok i den fargerike byen. Det var ingen tvil om at Tuvas fantastiske formidling fanget publikum, selv om ingen av dem forsto noe særlig av den norske teksten. Nå gleder vi oss til presentere dette prosjektet for publikum her hjemme!

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Arrangør: Cellolyd

Foto: Knut Utler

Avlyses: Arrangementet er dessverre avlyst. Publikum får refundert billettene sine. Dere som har kjøpt billett vil ha pengene tilbake på den kontoen som var belastet. Grunnet stor pågang av refusjoner hos billettutstederen eBillett vil det i disse tider kunne ta 3-6 uker før penger er tilbake på konto. Obs: "innbeløpet" kan legge seg tett opp til kjøpsdato, noen ganger også foran "utbeløpet".

Anbefalinger