Arrangøren Feelgood&iStage har besluttet å avlyse Kevin Kildals forestilling «Skamlaus» 5. september. Alle som har kjøpt billetter vil få disse refundert. Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. Om du har kjøpt billettene i Kulturkafeen kontakter du oss for å få disse refundert, eller kommer innom Kulturkafeen når denne åpner igjen.

Etter stor suksess med sitt forrige show er “Drittliv” og podcasten «Klagemuren» er Kevin
Kildal nå tilbake med et nytt forrykende standupshow.

Med morsomme historier har han lagt personlige tragedier bak seg, alter-egoet «Arnt Finesse» er borte, Kevin har blitt voksen, fått ansvar og har endret livsstil. Han har gått fra å være en bekymringsfri gutt med dårlig økonomi og dårlig ånde, til å bli en mann med masse bekymringer, dårlig økonomi og dårlig ånde. Fortsatt glad men mørk, fortsatt ærlig men Skamlaus!

Kevin er utdannet tømrer fra Halsa i Meløy. Han reiste ut i den store verden i søken etter høyere utdanning og endte opp i Trondheim hvor han etter hvert skulle stryke på ingeniørutdanningen på grunn av sin prioritering av standup. Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom tv og satt opp sine egne turnéer.

Med 32 000 følgere på Facebook og 12 000 ukentlige lyttinger på podcasten, Klagemuren, har Kevin satt et solid fundament for seg selv som komiker.

Praktisk info

Varighet: ca 80 minutter uten pause

Arrangør: Feelgood & iStage AS

Avlyses: Arrangementet er dessverre avlyst. Publikum får refundert billettene sine. Dere som har kjøpt billett vil ha pengene tilbake på den kontoen som var belastet. Grunnet stor pågang av refusjoner hos billettutstederen eBillett vil det i disse tider kunne ta 3-6 uker før penger er tilbake på konto. Obs: "innbeløpet" kan legge seg tett opp til kjøpsdato, noen ganger også foran "utbeløpet".

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis