26.-28. juni skulle egentlig Cellolyd for første gang vært arrangert i Vesterålen. Selve festivalen ble dessverre avlyst på grunn av korona, men nå har de bestemt seg for å gjennomføre noen av arrangementene!

Lørdag 27. juni spiller festivalsjef Lisa Holstad og Sigrun Tara Øverland i Kulturkafeen. Lisa Holstad er distriktsmusiker i Vesterålen og spiller cello i blant annet Ensemble blå og Lofoten og Vesterålen orkesterforening (LVO). Sigrun Tara Øverland er produsent på Kulturfabrikken, men er også musiker og har turnert innen- og utenlands med en rekke band som Picidae, Kaada og Anne Marie Almedal. Vanligvis spiller Lisa klassisk musikk og Tara skriver sin egen musikk i grenselandet pop/vise/jazz. I Tara og Lisa har de plukket noen av de sangene de synes er finest på tvers av pop, vise og rock. På programmet står Coldplay, Mariah Carey, Joni Mitchell, Nirvana og Tom Waits – i versjoner du ikke har hørt før.
 
Resten av Cellolyd utsettes til 2021. Da kan du få høre konsertene med Tuva Syvertsen, Jakob Koranyi, Oda Mathilde Dyrnes, Ensemble Blå og Hege Monica Eskedal i både Lofoten og Vesterålen 24.- 27. juni 2021.

Praktisk info

Varighet: 1 time

Anbefalinger