Lønningsquiz er Kulturfabrikkens egen faste quiz og i disse rare tider gjennomføres quizen virtuelt! Etter en vellykket runde i mars gjentar vi suksessen i april!

De fire fantastiske quizmasterne Marianne Hansen, Øystein Bjørstad Lindbeck, Marthe Hov Jacobsen og Tom Gunnar Aasen har kokt i hop spørsmål om alt mellom himmel og jord, og sitter de klare i sine stuer for å teste dere hjemme i deres stuer.

Quizen kjøres som en Kahoot pluss livestream på Facebook hvor du får se spørsmålene og de hyggelig quizvertene våre! Pass på å laste ned Kahoot-appen før vi starter. Du finner den som gratis app for alle typer mobiler, nettbrett eller som nettside på datamaskin. Om du ikke kjenner til Kahoot er det en enkel og artig måte quizze på. Med quiz fra sofaen er det jo lettere å jukse, men Kahoot går på tid så det spørs om du rekker så mye googling hvis du har tenkt å vinne.

Siden spørsmålene og eventuelle svaralternativer kommer i livestreamen på Facebook og svarene skal gis Kahoot må man ha to forskjellige enheter tilgjengelig. En til livestreamen så den kan surre og gå hele tiden, og en til å svare. For eksempel kan man ha livestreamen på Facebook på tven, en ipad, datamaskin e.l. og svare i Kahoot på mobilen. For å prøve å luke litt innkjøringsproblemer kjører vi en testrunde før vi starter. Livestreamen blir fra Kulturfabrikkens facebook-side, så den finner du der.

Vi trekker vinnere blant de ti beste i både første og andre runde. Første runde starter kl.20 og andre runde starter kl.21. Vi åpner livestreamen kl.19:50 og informerer der om hvilken kode du skal taste inn i Kahoot-appen for å bli med. Og vi holder også livestreamen åpen mellom rundene, så man kan bable, slenge ut hjerter og andre artige emojis.

-

Den virtuelle Kulturfabrikken vil eksistere så lenge Kulturfabrikken er lukket og vi ikke har lov til å gjøre det vi gjør best, nemlig å samle folk. Den virtuelle Kulturfabrikken skal fylles med innhold som man ellers til vanlig finner på Kulturfabrikken, som for eksempel eventyrstund på biblioteket, konserter og foredrag, og en virtuell Lønningsquiz.

Praktisk info

Varighet: 3 timer

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis