Etter stor suksess med sitt forrige show er “Drittliv” og podcasten «Klagemuren» er Kevin Kildal nå tilbake med et nytt forrykende standupshow.

Med morsomme historier har han lagt personlige tragedier bak seg, alter-egoet «Arnt Finesse» er borte, Kevin har blitt voksen, fått ansvar og har endret livsstil. Han har gått fra å være en bekymringsfri gutt med dårlig økonomi og dårlig ånde, til å bli en mann med masse bekymringer, dårlig økonomi og dårlig ånde. Fortsatt glad men mørk, fortsatt ærlig men Skamlaus!

Kevin er utdannet tømrer fra Halsa i Meløy. Han reiste ut i den store verden i søken etter høyere utdanning og endte opp i Trondheim hvor han etter hvert skulle stryke på ingeniørutdanningen på grunn av sin prioritering av standup. Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom tv og satt opp sine egne turnéer.

Med 32 000 følgere på Facebook og 12 000 ukentlige lyttinger på podcasten, Klagemuren, har Kevin satt et solid fundament for seg selv som komiker.

Praktisk info

Varighet: ca 80 minutter uten pause

Arrangør: Feelgood & iStage AS

Viktig: «Kevin Kildal: Skamlaus» kan ikke gjennomføres på planlagt dato som følge av myndighetenes tiltak for å hindre spredning av koronaviruset. Arrangøren Feelgood&iStage melder at dere bare kan beholde billettene da de vil gjelde på ny forestillingsdato, som foreløpig er satt til 5. september 2020. Det tas forbehold om at datoen kan endres på nytt hvis situasjonen skulle tilsi det.

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis