Dag Kajander er et velsmurt maskineri av en entertainer og fremfører her den spennende historien om de to torskene Kod & Tod som er på leting etter foreldrene sine. På sin vei møter de blant annet Kong Krabbe og Ola Tarragjedd og ja......... Kan det være en ufesk?

Den tredje og siste ingrediensen i Dag Kajanders suksessoppskrift er rett og slett Dag Kajander selv. Med et gummiansikt av dimensjoner kombinert med en god viten om hvordan man effektivt bruker stemmen for og både skremme og begeistre, bærer han enkelt showet helt alene.

Det er altså lett å forstå hvorfor historien om de to torskeynglene Kod og Tod har vært populær allerede fra den gjorde sitt inntog som hørespill i Barnetimen for de minste i NRK på midten av nittitallet, og senere i bokform ti år senere.

Forestillingen passer for barn mellom 3-12 år. 

OM PROGRAMHOLDER
Dag Kajander er musiker og komponist bosatt i Lofoten. Utdannet ved Nordnorsk Musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole. Han har gjennom mange år vært en markert skikkelse i musikkmiljøet i landsdelen og har flere plateutgivelser bak seg. Han har skrevet flere barnetimer for de minste for NRK radio og komponert musikk til barnetv og kortfilmer. Dag Kajander fikk NRK-barnetimens krystallpris for formidling
av nordnorsk barnekultur i 2001.

Han har gitt ut to barnebøker om Kod & Tod: 2005 - Kod & Tod. 2014 - Kod & Tod
svømmer igjen.

Praktisk info

Varighet: ca 30 minutter

Servering: Kulturkaféen

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis