Forestillingene til Vesterålen Teater er utsatt inntil videre. Nye datoer kommer snart.

Året er 2060. Et tog stanser på en stasjon i Vesterålen. Noen har dratt i nødbremsen og en gammel dame går av toget. Det er 40 år siden den gamle damen dro fra hjemstedet sitt. Nå har hun vendt tilbake, styrtrik, utspekulert og med en grotesk plan

Friedrich Dürrenmatt (1921-1990) var en av de mest markante tyskspråklige dramatikerne i det 20.århundre og hans stykker blir satt opp over hele Europa. Nå kan du oppleve ett av hans mest kjente stykker på en scene i Vesterålen!

Dürrenmatt skapte fascinerende teaterstykker som tar for seg det dyriske og groteske i mennesket og hvor han skamløst blander sjangre og virkemidler fra tragedier, situasjonskomikk, krim og romaner i ett og samme stykke. Vesterålen Teater presenterer «Besøk av gammel dame», et stykke fra 1956, tilpasset og bearbeidet av og for Vesterålen Teater.

«Besøk av gammel dame» er en ladet beksvart tragikomedie, krydret med drama, en kjærlighetshistorie og moralske dilemmaer. Hva skjer i Vesterålen i 2060? Vil du kjenne deg igjen der? Og – hva vil den gamle damen egentlig?

Vel møtt!

 

Praktisk info:

Arrangør: Vesterålen Teater

Sted: Sortland Gamle Kino

Tid:

  • Torsdag 29. september kl 19.00
  • Fredag 30. september kl 19.00
  • Lørdag 1. oktober kl 19.00

Pris: Ordinær 300,-

Varighet: 1 t 15 min

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Arrangør: Vesterålen Teater

Foto: Reklamebyrået Mål og mening / K.Nordahls trykkeri

** OBS! Forestillingen er utsatt inntil videre

** Alle billetter refunderes automatisk

Anbefalinger

Les mer Utsolgt
Utsolgt