Kulturkaféen

Bare navnet tilsier at her er det noe mer enn bare kafé. Blant annet serveres det hver fredag klokken 12.00 unike kulturelle innslag, som oftest musikk, akkompagnert av lukten av fersk kaffe, nystekte vafler, varm gjærbakst og kaker. Andre dager har vi andre typer arrangementer som Operapub, Lønningsquiz, Italiensk aften og Barnas fabrikk.

Kulturkaféen dyrker kaffe og te. Ikke bokstavelig talt, men vi tar kaffe og te på alvor. Derfor tilbyr vi alltid fersk nytrukket kaffe av beste kvalitet og alle våre medarbeidere er opplært i baristakunsten. De kan lage den beste kaffe latte, cappuccino, cortado eller andre fantastiske kaffedrikker fra vår eksklusive baristamaskin. Vi har noe av den beste teen produsert for salg i Norge tilberedt på korrekt vis. Svart, grønn og parfymert te, blant annet Fleur de Paris, som har en helt unik aroma. Kom og prøv vårt utvalg av te eller kaffe og få med deg et rabattkort. Topp det hele med gode bakervarer og innta herligheten i et rolig men samtidig pulserende miljø. Gleden er på vår side.

Rundstykker, ciabatta og wraps, oreokake, sjokolade og wienerbrød er noe av det vi setter fram i disken vår. Eller hva med vårt populære ostesmørbrød SMELT med brød fra Eldhusbakeriet og masse smeltet ost samt digg tilbehør. Hver dag lager vi også fersk, frisk og sunn smoothie. Fra kl. 15:00 kan du nyte en enkel varmrett som middag eller kvelds. 

 

 

newsletter-hr
gavekort-hr