I forbindelse med lansering av ny modul i Æ E MÆ - Digitale overgrep, inviterer Sortland kommune til et sterkt og ekstremt relevant foredrag med forfatter, skribent og foredragsholder Mia Landsem.

Åpent foredrag for foresatte og voksne (18+)

Sortland kommune har fått 1 million kroner i tilskudd fra Helsedirektoratet til utarbeidelse av et undervisningsmateriale som omhandler overgrep på nett og ulovlig bildedeling. Dette som en utvikling og tillegg til æemæ.no, som er en helhetlig modell for forebygging av vold og seksuelle overgrep mot barn. 

Om Mia Landsem
I vår moderne digitale æra leverer Mia foredrag som ikke bare er sterke, men også ekstremt relevante for voksne i dag. Hennes budskap treffer dypt, og det hun deler er en øyeåpner for alle som har vokst opp i en tid preget av iPhone og digital teknologi. I foredraget "Trygg på nett" tar Mia deg med på en utforskende reise gjennom den digitale verdenen. Hun avdekker farene med sosiale medier og digitale overgrep og gir verdifull innsikt i hvordan vi kan navigere tryggere og mer ansvarlig, og ikke minst hvordan hjelpe de unge til å bli trygg på nett.  

Foredraget har aldersgrense 18 år. Foredraget er gratis.

 

Praktisk info

Varighet: 2 time

Arrangør: Sortland kommune

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr