Alle arrangementer fra og med torsdag 12. mars kl. 18.00 og til og med torsdag 26.mars er avlyst som følge av nasjonale føringer knyttet til begrensing av spredning av koronaviruset.
Hva kommer nå? er Sortland jazz- og viseklubbs barnekonsert våren 2020. Gjør dere klare for interaktivt improfortelleri ved Frode Eggen i samspill med publikum og fabelaktige lydbilder. Kombinert med Eldbjørg Raknes´ barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebolledo Pedersen blir dette ei fabelaktig forestilling for barn i alle aldre!

Morsomt! Skummelt! Vakkert! Ekkelt! Pinlig! Herlig! Frode Eggen forteller, spør og gestikulerer! Eldbjørg Raknes synger, lager mange slags lyder og hopper, kanskje! Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!

Hva kommer nå…? debuterte i 2010 og har gjestet mange ulike scener, festivaler og klubber sidan da - med masse fantastiske øyeblikk i tett samspill med publikum!

«Jeg har overvært en god del musikk- og teaterforestillinger for barn i mitt liv, med og uten barn ved min side. Imidlertid har jeg aldri opplevd noe så morsomt, håndverksmessig solid, engasjerende og vellykket som dette (…) nettopp at de drar samarbeidet med barna så langt som gjør denne forestillingen så utsøkt» Tori Skrede i Gi meg en K

Med:
Frode Eggen: skrøning og fanteri
Eldbjørg Raknes: sang, lyder og hopp
Håvard Aufles: tangenter og smil
Tor Breivik: lydmagikeri

Konserten er en del av Barnas fabrikk med flere andre aktiviteter

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb (SJVK) 

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

Anbefalinger