Alle arrangementer fra og med torsdag 12. mars kl. 18.00 og til og med torsdag 26.mars er avlyst som følge av nasjonale føringer knyttet til begrensing av spredning av koronaviruset.

VÅRT ANSVAR! Dagens miljøpolitikk vil bestemme våre barnebarns framtid.

Åpent møte med foredrag av Steinar Winther Christensen, leder i Besteforeldrenes klimaaksjon.

Gratis inngang.

 

Praktisk info

Varighet: 2 timer

Arrangør: Besteforeldrenes klimaaksjon – Vesterålen lokallag

Politikk på fabrikken er en serie møter som tar opp ulike samfunnsaktuelle og politiske tema. Politiske partier og interesseorganisasjoner er velkomne til å arrangere møter som del av denne serien. Kontakt Kulturfabrikkens produsent for å gjøre en avtale: tara@kulturfabrikkensortland.no

Risikoreduserende tiltak: Dette arrangementet planlegges kjørt som normalt. Kulturfabrikken følger smittevernlegenes anbefalinger og gjør flere risikoreduserende tiltak. Kulturfabrikken følger Folkehelseinstituttets råd om forsterket renhold og god kapasitet for håndhygiene. Ekstra håndsprit er plassert ved inngangen til konsertsalen Møysalen og kinosalen Lanterna. Folkehelseinstituttet anbefaler at personer med symptomer på luftveisinfeksjon ikke deltar på arrangement. Dette er spesielt viktig for personer som har vært i utbruddsområder de siste 14 dagene, eller som har vært i nærkontakt med personer som har vært i utbruddsområder.

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis