Kulturfabrikken og Sortland museum kaller alle små grønne fingre til en dag med verksted, eventyrstund, rebusløype og familiefilm på kino!

Sortland bibliotek inviterer til potteverksted, der du kan lage og dekorere fine potter å plante i, og bibliotekar og pedagog Anja leser høyt på eventyrstund i Teket. I Sortland Museum kan du bli med på planterebus i Seabed-utstillingen, og Sortland kino viser den nye Spiderman-filmen i kinosalen Lanterna. 

PROGRAM:
kl. 11-14: Verksted i biblioteket - Gratis
kl. 11-15: Planterebus på museet- Gratis
kl. 12: Eventyrstund i biblioteket- Gratis
kl. 14: Familiefilm på kino: Spiderman - Across the Spider-Verse (Aldersgrense: 9 år): Billett kr 120,- / 90,- 

 

Samtidig denne dagen er det:

kl. 11-14: PLANTELOPPEMARKED i Kulturkaféen
Har du sådd for mye tomat og grønnkål, en plante som er blitt for stor for stua eller stiklinger som trenger nye hjem? Meld deg på til en stand, og få et bord hvor du kan stille ut dine grønne gull! Du kan bytte/selge både stue-, kjøkkenhage- og hageplanter. Du bestemmer selv pris. Har du få planter, eller kanskje bare en liten stikling du ønsker å bytte? Ta gjerne en mingletur i markedsområdet og se om noen vil bytte. 
Påmelding til stand via e-post til signe@kulturfabrikkensortland.no
Det er gratis å ha stand. Meld fra til produsent Signe hvis du trenger mer enn ett bord. 

kl. 13: FOREDRAG i Blåboksen med @arcticgardener Anders Røyneberg og Erik Schjerven: Livsnyterhagen – enkle og unike ideer for uterommet
Bli med anders og Erik inn deres frodige, unike og vakre hage på Hadeland. I foredraget får du gode råd til hvordan du skaper en vakker og bruksvennlig hage med praktiske soner. Du får også tips til hvordan du kan ta utgangspunkt i stilen og uttrykket på hjemmet ditt når du anlegger og oppgraderer hagen din, og hvordan du kan tilføre unike vekster og elementer som gir en overraskende tvist, så som spennende stauder, planting i krukker, vakre vannelementer, overraskende materialbruk, og moderne beskjæring av busker og trær. Her deles det raust av budsjettvennlige grep, i tillegg til tips og råd for den som vil drømme og legge mer langsiktige og større planer. Anders' og Eriks mål er dessuten å inspirere til å skape en hage som krever liten innsats, hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte livet.

Billett: kr 150,- / 100,-    
Det vil være plass til å ta med barnevogner inn bak i lokalet.

 

 

Praktisk info

Varighet: kl. 11-14

Arrangør: Sortland bibliotek, Sortland Museum og Sortland kino

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
newsletter-hr
gavekort-hr