Vi leker med rytmer og lyder på Barnas fabrikk i mars!

Lydløype i Galleri Ariblå
Bli med og gjett på lyder i Galleri Ariblå i regi av Sortland museum! Hvilke lyder har gjemt seg i votteutstillingen? Kan det være et klovnehorn eller en sykkelbjelle?
Det er gratis å delta på lydløype. Vil du besøke Seabed i rommet ved siden av, er det vanlig billett dit - gratis for barn og kr 80,- for voksne/65,- for honnør. For å besøke Seabed må barn under 13 år være i følge med en betalende voksen.

Instrumentverksted i Teket
Inne i Teket - ungdomsavdelingen i biblioteket - kan du lage rytmeinstrumenter sammen med Anja! Her kan du dekorere, tegne, klippe og lime, og Anja har mønster til instrumentene.
Det er gratis å delta på instrumentverksted.

Konsert med Du og jeg og vi 2-3-4 i Blåboksen
Sortland jazz- og viseklubb inviterer til familiekonsert med spellemannominerte Du og jeg og vi 2-3-4. De kommer med en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3- 10 år.
Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, A Tonic for the Troops m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, NRKs Beat for Beat-band, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).
Billett til konserten koster kr 60,- for barn, kr 200,- for medlemmer av jazz- og viseklubben, og kr 250,- for voksne.

Eventyrstund på biblioteket
Barnebibliotekar Marianne leser høyt fra en morsom bok, og viser bilder. Marianne kan også spille mange forskjellige instrumenter, så det er stor sannsynlighet for at det blir lyd til eventyret også!
Det er gratis å være med på eventyrstund.

Familiefilm: Dancing Queen i Lanterna
Mina (12) blir hodestups forelsket når danseren Edvin begynner i parallelklassen. Når de inviterer til en audition for et nytt dansecrew, øyner Mina sin sjanse. Men i forelskelsesrusen er det én ting hun har glemt: Hun kan ikke danse!
Billett koster kr 90,- for barn og voksne.

PROGRAM

  • kl. 11.00 - 14.00 - Lydløype med Sortland museum - Gratis 
  • kl. 11.15 - 14.00 - Instrumentverksted på biblioteket - Gratis
  • kl. 12.00 - Konsert med Du og jeg og vi 2-3-4 i Blåboksen - Billetter: Barn kr 60,-/Voksen kr 250,-/Medlem kr 200,-
  • kl. 13.00 - Eventyrstund på biblioteket - Gratis
  • kl. 14.00 - Familiefilm på kino: Dancing Queen - Billetter: Barn og voksne kr 90,-  

 

Praktisk info

Varighet: kl. 11-14

Arrangør: Kulturfabrikken i samarbeid med Sortland museum

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
newsletter-hr
gavekort-hr