Kravlekafé er blitt et populært møtested for foresatte med små barn, der Teket fylles av smårollinger og voksne et par ganger i måneden. På Kravlekafé denne torsdagen kan vi for første gang invitere til konsert: Det største lille - om livets største under og det å være menneske i verden!

På denne gratis formiddagskonserten fra Scene Nord på en drøy halvtime vil publikum få høre sanger der den røde tråden er livet i familien. Om livets største under: det lille barnet. Om det store livet, de lange tankene og spørsmålene om det som venter, og om knall og fall underveis. Og ikke minst om kjærligheten – den nære kjærligheten og kjærligheten til livet selv.

Sigrun synger om epoken i livet med småbarn, en tid med lite søvn, mye usikkerhet og mange utfordringer, men med mye kjærlighet, mens Runa tar deg med inn i sitt naivistiske univers i grenselandet mellom barn og voksen.

Scene Nords cellist Runa Bergsmo har de siste årene fått stor anerkjennelse for sine barnesanger. Hun vant Teskjekjerringprisen i 2021, og har nettopp spilt inn sin tredje soloplate.

Sigrun Loe Sparboe slapp i 2021 sin fjerde soloplate på norsk, og hun har blant annet vunnet NOPAS musikk- og tekstpris og turnért i hele landet med sin musikk.

Konserten er gratis og åpen for alle.

Medvirkende:
Sigrun Loe Sparboe, sang/gitar
Runa Bergsmo, cello/sang

Det blir vanlig Kravlekafé i Teket etter at konserten er avsluttet og rigget ned.

Praktisk info

Varighet: 30 minutter

Arrangør: Scene Nord og Kulturfabrikken

Foto: Camilla Norvoll

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis
newsletter-hr
gavekort-hr