Dette blir årets konsertopplevelse! Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela, og i september kommer Prepple, Kjartan og kompani endelig tilbake til Vesterålen, syv år etter forrige besøk.

Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen.

Du kan velge mellom ståplasser på gulvet i Møysalen, eller et begrenset antall sitteplasser på galleriet.

Aldersgrense: 18 års aldersgrense. Ungdom mellom 15-18 år kan komme inn dersom de har med edru verge. Vergeskjema må fylles ut ved ankomst.

Dørene åpner 19.00, konserten starter 20.30. 

 

 

Praktisk info

Varighet: 75 minutter

Servering: Kulturkaféen

Arrangør: Kulturfabrikken Sortland

Foto: Lars K. Lande

VESTERÅLSPAKKEN er kulturopplevelser av høy kvalitet i Kulturfabrikken, førsteklasses overnatting i et nytt og moderne hotell hos Scandic, vakre turmuligheter direkte fra sentrum og hele handelsstanden i Sortland sentrum i gåavstand rett fra frokostbuffeten.

Du kan reservere rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter. Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Anbefalinger