Jarle Bernhoft, en gudbenådet gitarist, låtskriver, artist, og usedvanlig likandes kar fra Nittedal like nord for Oslo. De siste par årene har det norske publikum fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom TV-suksessen «Hver gang vi møtes» og som mentor i årets The Voice.

Denne kritikerroste og prisvinnende publikumsfavoritten har en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg.

Høsten 2023 er det duket for Bernhofts sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts» og i den anledning tar han med seg bandet på tur for å spille noen av låtene fra det nye albumet i godt selskap med låter fra hele hans katalog.

Denne turneen vil ha en litt annen følelse enn tidligere Bernhoft-turnéer, da han vil spille for et sittende publikum og legge mer vekt på de akustiske og organiske låtene i katalogen.

 

SUPPORT: RIKKE

Etter flere utgivelser som soloartist, utallige konserter med kjente og kjære artister, og TV - opptredener er Rikke et velkjent navn i norske musikk-kretser. Nå har hun knyttet bånd til det anerkjente indie-selskapet Cooking Vinyl i England og er med sin ferske EP «New Beginnings» i ferd med å gjøre seg gjeldende også utenfor landets grenser. Rikke gir deg utilslørt og ærlig indie-pop med store følelser rett fra hjertet, skrevet på et 100 år gammelt flygel, plassert midt i stua hennes.

Praktisk info

Varighet: kl. 19.00-21.15

Arrangør: Kulturfabrikken

Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting: Reserver rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter!

Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst hotellet. I billettsystemet betaler du for kun konsertbillett.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Se bilder av rommene på Scandic Sortland her

Enkeltrom inkl. frokost: kr 995,-
Dobbeltrom inkl. frokost: kr 1095,-

FRIST: Vesterålspakken må bestilles innen onsdag 15. november 2023. 

 

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr