Kristian Kristensen er klar med «2003 turné»! Med stor suksess fra utgivelser som «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke», har Kristian med den store stemmen og det varme hjertet kapret en stor plass hos mange her til lands både på streaming og ikke minst live. Nå er han klar for å dele både ny musikk og nye sider ved seg selv gjennom sitt kommende album «2003».

«2003» er Kristians personlige historie fra det å være en ung og usikker gutt, til den personen han har blitt i dag. Gjennom pandemien har Kristian turnért rundt i Norge til stor begeistring for de få som har klart å sikre seg billett – i hovedsak solo da det har vært den eneste muligheten å reise rundt og spille.

Endelig skal han ut på en turné igjen med band!

 

Vesterålspakken: Opplev vakre Vesterålen!

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Kulturfabrikken og Ungdomsfabrikken

Vesterålspakken:
Opplev vakre Vesterålen - et rikt kulturtilbud, gode shoppingmuligheter og førsteklasses overnatting! Konsert med Kristian Kristensen er  perfekt for en oval hotellweekend på Scandic Sortland, shopping i sentrum, middag på Bistro Panorama og konsert i Kulturfabrikken! Book enkelt- eller dobbeltrom på Scandic Sortland til konserten når du kjøper konsertbillett. Enklere blir det ikke!

Anbefalinger