Hakeslipp Event ser fram til en glitrende fredag som lokker fram godfølelse og motivasjon når de henter NRKs store programlederprofil og landets ubestridte talkshowdronning, Anne Lindmo, til Kulturfabrikken med sitt foredrag «Mot til å lykkes»!

Denne kvelden blir uforglemmelig. Anne deler sine erfaringer i et forrykende foredrag om suksess, hardt arbeid, verdivalg, lagånd og viktigheten av balanse mellom fokus og slurv. Foredraget tar utgangspunkt i Lindmos egen historie: I en alder av 40 år tok hun en stor og risikabel avgjørelse. Hun hadde en trygg jobb som programleder, men kjente på et ønske om å realisere et større potensial og drømte om å lage sitt eget talkshow i beste sendetid på NRK. Lindmo tok sjansen, sa opp jobben sin og startet arbeidet med å nå sitt livs store mål. Etter lang og møysommelig kamp ble programmet en realitet. Nå er «Lindmo» en av NRK`s store og stabile suksesser med et fast og kjærlig grep om lørdagsseerne.

”Bare helt FANTASTISK foredrag – damen byr mye på seg selv og er lite selvhøytidelig.”

”Levende formidling, herlig selvironi. Stor overføringsverdi til eget liv!”

”Wow! For en dame! Varmen, engasjementet, utholdenheten, troen på sitt produkt, dyktigheten, moralen, tilstedeværelsen, formidlingsevnen, ærligheten, verdiene og inspirasjonen fra Anne var verdt hele dagen!”

Publikum får også oppleve en herlig konsert med unge, dyktige Rich P. Dooley i forbindelse med foredraget. En artist fra Boston som har bodd på Sortland og holdt konserter i Nordland siden 2016. Han har en fantastisk stemme, grep på de fleste sjangere, fra rock til jazz, liker også å gjøre show og har blant annet hatt sitt eget Frank Sinatra-show i Kulturfabrikken. Nylig opptrådte han på Bodø Jazz Open, der han spilte ulike jazz-klassikere. Musikk er hans store lidenskap. Rich elsker å opptre og møte sitt publikum face to face. Han ser veldig fram til å spille på Sortland igjen!

Praktisk info

Varighet: 2 timer

Arrangør: Hakeslipp Event

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis