Dag Kajander er et velsmurt maskineri av en entertainer og fremfører her den spennende historien om de to torskene Kod & Tod som er på leting etter foreldrene sine. På sin vei møter de blant annet Kong Krabbe og Ola Tarragjedd og ja......... Kan det være en ufesk?

Historien er spennende. Alle barn kan relatere seg til marerittet om at foreldrene plutselig blir borte. Tenk den spenningen og fortvilelsen det er å skulle lete etter dem langs havets mørke, dype bunn. Historien er også pedagogisk god og utbroderende i forhold til å lære ungene om de ulike fiskeslagene og dyrene som lever i havet. I tillegg er den ispedd god og fengende musikk som er lett å lære for selv de aller yngste.

Den tredje og siste ingrediensen i Dag Kajanders suksessoppskrift er rett og slett Dag Kajander selv. Med et gummiansikt av dimensjoner kombinert med en god viten om hvordan man effektivt bruker stemmen for og både skremme og begeistre, bærer han enkelt showet helt alene. Det er altså lett å forstå hvorfor historien om de to torskeynglene Kod og Tod har vært populær allerede fra den gjorde sitt inntog som hørespill i Barnetimen for de minste i NRK på midten av nittitallet, og senere i bokform ti år senere.

 

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis