Skal du på topptur i år? Ønsker du å få en mest mulig trygg opplevelse? Bruker du snøskredvarslene? Kom og lær mer om hvordan du kan planlegge og gjennomføre tryggere skiturer i vinter!

Espen Nordahl fra Snøskredvarslingen i Norge kommer og skal fortelle om varsom.no og hvordan vi kan bruke snøskredvarslene for å få best og tryggeste mulige opplevelser ute i vinterfjellet.

Steinar Karlsen, som er skredobservatør i regionen kommer og skal fortelle hvordan vi bruker regobs for å sende inn observasjoner av snø og snøforhold.

Vi vil også ta en gjennomgang av skredulykka ved Trollfjordhytta i november 2019 for å se på hvilke læringspunkter vi kan hente ut.

Kom og lær mer om hvordan du kan planlegge og gjennomføre tryggere skiturer i vinter! Og har du spørsmål, svarer vi gjerne på dem.

Friluftsmagasinet Fri Flyt er med på laget og vi vil på Skredkvelden trekke ut en vinner av snøskredboka Skikompis skrevet av Christer Lundberg Nes. Denne boka kan også kjøpes i Fri Flyt shop til egen skredkveldpris.. https://www.friflytbestill.no/boker/toppturboker/skikompis-snøskred-og-trygg-ferdsel

 

Praktisk info

Varighet: 2 timer og 30 minutter

Arrangør: Snøskredvarslingen i Norge, Vesterålen Turlag, Fri Flyt og Center for Avalanche Research and Education - UiT

Påmelding
Begrenset antall plasser, klikk her for: PÅMELDING

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis