Den kulturelle spaserstokken inviterer til Dagskift i Kulturfabrikken! Skjalg Bjørstad og Johnny Bakken er to markante musikere i Vesterålen, og skulle være kjent for mange.

Skjalg er et musikalsk unikum som trakterer mange instrumenter, og en anerkjent og mye benyttet akkompagnatør for musikkfolk i og utenfor regionen. I tillegg opptrer han solistisk, med trekkspillvirtuositet langt utover det vi vanligvis hører. Johnny sin lyse og vakre tenorstemme har runget i de fleste kulturrom i Vesterålen, og mange vil kjenne han som solist, visesanger og ikke minst kordirigent. Både Johnny og Skjalg har gjennom sin lange musikk-karrierer samarbeidet med mange kjente norske størrelser i norsk musikkliv..

Duoen har fått meget gode tilbakemeldinger fra publikum og presse for sitt konsept «To musikalske herrer i visedrakt», som de påbegynte i 2010.

I konserten møter vi et bredt spekter av musikk de har forelsket seg i gjennom mange års erfaring på scenen – Prøysen, Ole Paus, Vamp, Bremnes, Eggum m.fl. –  alt ligge til rette for bred publikumsappell og en hyggelig musikkstund i Kulturkaféen.

Praktisk info

Varighet: 45 minutter

Servering: Kulturkafeen

Arrangør: Den kulturelle spaserstokken

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr