"Vi strikker på fabrikken!" er en uformell samlingsplass for alle strikkeglade. Vanligvis møtes vi i Kulturfabrikken en gang i måneden, men nå når Kulturfabrikken må holde stengt tenkte vi at vi kunne invitere til en virtuell utgave! Vi strikker på ...

Bli med og strikke fra din egen stue eller hvor enn du når befinner deg tirsdag mellom kl.19-21. Legg ut bilder og kommentarer og snakk med andre strikkeinteresserte i kommentarfeltet her på arrangementet. Driver du med annen type håndarbeide er du selvfølgelig også hjertelig velkommen!

-

I disse spesielle tider hvor blant annet dørene til Kulturfabrikken er stengt ønsker vi å heller kunne ta med fabrikken inn i stua til folk. Den virtuelle Kulturfabrikken vil eksistere så lenge Kulturfabrikken er lukket og vi ikke har lov til å gjøre det vi gjør best, nemlig å samle folk. Den virtuelle Kulturfabrikken skal fylles med innhold som man ellers til vanlig finner på Kulturfabrikken, som for eksempel eventyrstund på biblioteket, konserter og foredrag, og en virtuell Lønningsquiz!

Praktisk info

Varighet: 3 timer

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis