Erlend Osnes er endelig tilbake på scenen med nytt standupshow!

Dette blir hans fjerde soloshow, og som en av Norges beste historiefortellere kan man se frem til mye latter og hysteriske betraktninger fra Erlends hverdag og tingenes tilstand.

"Fermentert" byr på lagrede og konserverte historier fra Erlends liv, tidvis mørkt, tidvis på kanten, men aldri ikke morsomt!

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Arrangør: ShowPeople

Bedriftsjulebord:
Kontakt Kulturkaféen på e-post booking@kulturfabrikkensortland.no

Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting:

Reserver rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter! Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst hotellet. I billettsystemet betaler du for kun konsertbillett.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Enkeltrom inkl. frokost: kr 1095,-
Dobbeltrom inkl. frokost: kr 1295,-
Kan avbestilles til kl. 18 på ankomstdagen direkte hos hotellet. 

FRIST: Vesterålspakken må bestilles innen onsdag 4. desember 2024.

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr