10 år etter suksessen med forestillingen "Kaddeva æ sa" er Sørbøe klar med en ny forestilling. Forrige gang var temaet språk. Nå har han tatt for seg begrepet "tid" på sin egen uvitenskapelige måte, med snev av fakta.

Som han selv sier; vi har i gjennomsnitt 30 000 døgn til rådighet, men hva bruker vi tida vår på? Er vi klar over alt vi bruker tid på? Kan vi spare tid - og i tilfelle, hvorfor i all verden skal vi det? Hvordan merker vi at tiden går? Blir vi klokere med tiden? Tid er i grunnen uhåndgripelige greier. Selv en femåring kan si; da jeg var liten...... Tid er virkelig relativt.

Sørbøe har skrevet forestillingen "Finn Arve tar tia" og Kristine Henriksen har også denne gangen regi. På scenen har han med seg mangeårig makker Tore Nedgård på tangenter.

 

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Finn Arve Sørbøe og Kulturfabrikken

Bedriftsjulebord:
Kontakt Kulturkaféen på e-post booking@kulturfabrikkensortland.no

Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting:

Reserver rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter! Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst hotellet. I billettsystemet betaler du for kun konsertbillett.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Enkeltrom inkl. frokost: kr 1095,-
Dobbeltrom inkl. frokost: kr 1295,-
Kan avbestilles til kl. 18 på ankomstdagen direkte hos hotellet. 

FRIST: Vesterålspakken må bestilles innen tirsdag 26. november 2024.

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr