Sortland jazzfestival 2020 er dessverre avlyst, men i samarbeid med Sortland jazz- og viseklubb gjennomfører vi to konserter, og Magnolia Jazzband og Marith Endresen avslutter Sortland jazzweekend lørdag 19. september!

Gjør dere klare for en fest av en konsert når Magnolia jazzband inntar Møysalen sammen med Vesterålens egen Marith Endresen! Magnolia Jazzband ble grunnlagt i 1972 av Gunnar Gotaas, som fortsatt er leder for bandet.

Magnolia jazzband regnes som Skandinavias fremste tolkere av tradisjonell jazz fra New Orleans, og har blitt beskrevet som et av de mest autentiske europeiske jazzbandene. Bandet har vunnet internasjonal anerkjennelse, turnert over hele verden, og har spilt utallige festivaler, klubber og kirker gjennom årene.

Med seg på laget til denne konserten har de Marith Endresen. Endresen er originalt fra Sortland, men flyttet for mange år siden sørover. Hun er kjent navn lokalt fra flere plateinnspillinger og tv-opptredener. Klar for jazzfest!

Bandmedlemmer:
Anders Bjørnstad (trompet), Georg Reiss (klarinett, altsaksofone), Gunnar Gotaas (trombone), Morten Gunnar Larsen (piano), Børre Frydenlund (banjo, gitar, vokal), Sebastian Haugen-Markussen (kontrabass) og Torstein Ellingsen (trommer). Marith Endresen er med som gjestevokalist

 

 

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Arrangør: Sortland jazzfestival og Sortland jazz- og viseklubb

Foto: Foto Magnolia: Ken Ingwersen

Billettkjøp: det er inntil videre kun 200 billetter som legges ut for salg og vi vil anbefale folk å kjøpe sammen i størst mulig gruppe innenfor de kohortene man tilhører.

Anbefalinger