Guttan og jentan i Roots 'n' boots har igjen bestemt seg for å dra ut og ha det moro. Lenestol er funnet fram, steikepanna er god som gull enda, men trekassen MÅ pensjoneres av HMS-hensyn; man er ikke like ung som man engang var! Tubaen er derimot fortsatt på plass, bare bootsene mangler. De ble visst med på lasset da bandbussen ble solgt til Myre……

Alle som opplevde Roots ‘n’ Boots husker hvor moro det var. Med en blanding av alle mulige musikkformer og svært godt humør gjorde bandet enhver låt til sin egen. Tyverier på øverste hylle, fornorskninger av kjente sanger, og radbrekking av store hits. Alltid gjort med den samme formelen; Humør og ….. atter humør.

I tillegg skrev de sanger selv, og de fikk også glimrende originalmateriale fra andre låtskrivere som f.eks. Vesterålens egen, og alt for lite kjente engelske trubadur, Chris Barlow.
 
Suksessen var stor hvor enn gjengen viste seg. TV-opptreden, konserter over hele landet og mye radiospilling på NRK-Nordland gjorde at veldig mange mennesker fikk flotte opplevelser sammen. 
 
Julens korbesetning er selve originalbesetningen, nemlig søstrene Kjersti, Ingjerd, og Gjertrud Strøm Hansen! Her er de aller stiligste kordamene noe band noengang har hatt! De som har sett og hørt disse jentene vet hva de har i vente. De som ikke fikk opplevd dem har noe å glede seg til!
 
Guttene er de samme som alltid; den energisk sprellende «trommeslager», gruppas vokalist og frontfigur Geir Morfjord; den tilbakelente livsnyter, tubaist og bassist Trond Hansen; og den etterhvert lett korpulente finnmarkingen Hans Isaksen på gitarer. 
 
Ingen som har vært på konsert med Roots ‘n’ Boots går ulykkelige hjem! Det er mulig, ja, rent ut vanskelig å la være (og til og med sunt!) å danse! Hvis du skal gå på ETT arrangement i jula er du hermed informert!

 

Praktisk info

Varighet: Dørene åpner kl. 20.30, bandet går på scenen kl. 21.30.

Arrangør: Roots 'n' Boots i samarbeid med Kulturfabrikken

Dørene åpner kl. 20.30
Bandet går på scenen kl. 21.30

Aldersgrense: 18 års aldersgrense. Ungdom mellom 15-18 år kan komme inn dersom de har med edru verge. Vergeskjema må fylles ut ved ankomst.

Unummererte seter: Konserten går i Møysalen, der det blir rigget til pubstemning på flatt gulv med langbord og stoler, og god plass til å danse. Det er også sitteplasser på galleri.

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
newsletter-hr
gavekort-hr