Darling West gav i 2023 ut sitt femte studioalbum – Cosmos - og som om ikke det var nok, spilte de inn og slapp et julealbum også - Lights - basert på den smått legendariske NRK-konserten fra jula 2022. Men nå handler alt om et år fylt med festival og musikk, og bandet, som har blitt omtalt som et av Norges beste liveband, har skumle planer om å levere sitt beste festivalsett noensinne!

De som har sett bandet før vet at man kan forvente seg musikalitet fra øverste hylle, som man blant annet så da de åpnet selveste Øyafestivalen i 2023. De som er på førstereis inn i Darling West sin verden, kan se fram til gitarfinesser, strøkne vokalharmonier og feelgood-stemning.

Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av ørkenblues – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers.

Sagt om Cosmos:

«Et popmonster er født!»
- Dagbladet: 5/6

«Tusen takk, kjære Mari, Tor, Christer, Thomas og alle små og store medhjelpere på Cosmos! Dette var 37 minutter med pur nytelse fra start til slutt». 
- Musikknyheter 10/10

«Uansett om man kaller dette vestkyst-pop eller americana, er det både norsk og skandinavisk. Det er fjerne ekko av både ABBA og The Cardigans her – og for den saks skyld Fleetwood Mac».
- Klassekampen 5/6

«Futuristisk 70-tals americana»
- GAFFA (Sverige)

«Like mye Taylor Swift som Fleetwood Mac»
- iTromsø

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Sortland jazzfestival

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr