Swing'it tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. Musikken tar sin inspirasjon i Great Gatsbys ekstravagante fester, forbudstidens ulovlige speakeasies og hot jazz fra jazzens opprinnelse og presenteres med masse energi, humor og et underholdende show som trekker en linje fra det gamle 20-tallet til det nye.

Bandet som har spilt hundrevis av konserter over hele Europa og USA har virkelig vist verden hva de har å by på med show på alt fra paradekonserter under Mardi Gras i New Orleans, konserter for over 5000 mennesker under jazzfestivalen i Edinburgh, intimkonsert på milliardæryacht i Ibiza, utsolgte konserter på Caveau de la Huchette i Paris (jazzklubben fra La la Land) og Ronnie Scott's samt oppvarmingskonserter for blant annet Sigrid og A-ha på de mest anerkjente jazzfestivalene i Norge.

Med sitt konsept Prohibition Party har de også fylt lokaler på opp til 1000 folk i byer som Berlin, Paris, London, Amsterdam og Oslo. Bandet var nylige aktuelle i Melodi Grand Prix med låta Prohibition der de ble stemt frem til 3.plass hos folket i finalen.

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Sortland jazzfestival

Foto: Mona Ulriche Schanche

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr