I 2019 ga Silje og Maria ut barneplata: “Bråkebøttebaluba”, et album fullt av fart, lek og artige påfunn og gir lytteren både danserumpe, smil om munnen og lure glimt i øynene.
De fleste norske barn velger i dag YouTube som deres foretrukne underholdningskanal. De danser til Baby shark, hopper rundt sammen med Crazy frog, og gauler «Let it go» sammen med snødronningen Elsa. I løpet av høsten håper vi at de like gjerne synger, hopper og snurrer rundt til lyden av Enniken Fenniken, Mormors superstar og KoKoKonsekvenser, humrer Winje og Solheim.
 
De to artistene brenner for at barn i Norge skal få lett tilgang til nyskapende og fengende norskspråklig musikk. I tillegg til tradisjonell utgivelse har duoen derfor bestemt seg for å åpne YouTube-kanalen «Bråkebøttebaluba», en helt ny kanal for barnemusikk. Hver fredag fra 18.oktober til jul vil duoen slippe hele albumet, musikkvideo for musikkvideo, til hver av de 10 sangene på plata.
 
Vi opplever at barnas musikk og kunstutrykk får stadig mindre oppmerksomhet og plass i de tradisjonelle mediene. Samtidig tilbringer norske barn veldig mye tid på YouTube hvor engelskspråklig musikk dominerer. Vi synes derfor det er ekstra viktig, og ikke minst utrolig spennende, å være tilstede med morsom norskspråklig musikk på den kanalen barna og foreldrene faktisk benytter aller mest, sier Winje.

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis