Silya er ei kruttønne som setter fyr på salen når hun entrer scener over hele landet. Det blir både rocka og fløyelsmyk julestemning når Hærens musikkorps inviterer henne med på sin juleturné.

Hun er en av Norges sterkeste live-artister og har spilt mer enn 250 konserter som soloartist og med sitt band Silya & the Sailors. Etter å ha viet nesten hele livet til musikk er Silya blitt en kraftfull musiker og låtskriver med en tilstedeværelse som bergtar publikum hver gang hun opptrer. Nå er hun igjen klar for å slippe seg løs med Nord-Norges eget militærorkester. I år blir det flere låter fra Silyas julerepertoar og et par instrumentale godbiter.

Årets dirigent er ob.lt Lars Erik Gudim, en av Norges aller beste storbandledere med en karriere som har involvert mange store og kjente navn. Han er en ettertraktet dirigent og arrangør og har sitt faste virke i Forsvarets musikk. 

Vi bare måtte ha Silya med oss igjen. Første forsøk var da koronaen herjet og bare noen få fikk komme i kultursalene. Konserten ble så sykt bra at vi ikke kunne la sjansen gå fra oss da Silya var ledig akkurat de riktige datoene før jul. Vi gleder oss til å denne gangen se publikum fylle kulturhusene til randen, sier produsent Merete Jakobsen Klæboe.

Praktisk info

Varighet: 2 timer

Arrangør: Hærens musikkorps

Bedriftsjulebord:
Kontakt Kulturkaféen på e-post booking@kulturfabrikkensortland.no

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr