Om Speedadmin

Speedadmin er kulturskolens administrative system. Speedadmin er tilgjengelig for elever og foresatte via vanlig nettleser på PC, nettbrett og mobil. Appen Speedadmin kan lastes ned fra AppStore/ Google Play (gratis). Dataene i Speedadmin er krypterte, man har begrenset adgang (rettighetsgrupper) og all trafikk logges

Speedadmin gir best oversikt på PC, men all informasjon er tilgjengelig i Desktop versjonen på mobil og i appen. Appen er spesielt god for enkel og rask tilgang til timeplanen og for kontaktinfo.

INNLOGGING

Alle kan logge på med brukernavn og passord. Dersom du husker brukernavnet, men ikke passordet, finnes det en "Glemt passord" funksjon.

Foresatte kan velge å heller benytte ID Porten (f.eks Bank ID på mobil) ved pålogging. Dette forutsetter at personnummeret er registrert. Hvis ikke, må brukernavn/passord benyttes. Betaler (den som mottar faktura) er alltid registrert med personnummer. Enkelte foresatte registrert før mars 2018 - da vi tok i bruk Speedadmin - kan oppleve at personnummeret ikke er registrert..

Elever (ikke foresatte) kan velge Feide-pålogging. Elever logger første gang på med tilsendt brukernavn/passord. Etter innlogging kan de velge å 'binde' kontoen til Feide. Dette gjelder bare for elever på barnetrinnet i Sortland.

Dersom du opplever problemer, kan du henvende deg til kulturskolen@kulturfabrikkensortland.no . Vi behøver da opplysninger om problemets art, påloggingsmetode (brukernavn el. Bank ID osv) og hvilken plattform (PC, mobil) du benytter.

Direkte til Speedadmin her

På kino nå

Les mer Gratis
Gratis