Sortland bibliotek

Sortland bibliotek ligger sentralt plassert i Kulturfabrikken, midt i Sortland sentrum. Avdeling for barn og ungdom ligger i 1. etasje og avdeling for voksne er i 2. etasje.

Søk etter bøker - min side

Her kan du selv registrere/opprette Nasjonalt lånekort - velg Logg inn.

 

Lån bøker til påsken 2020!

Vi vet at ikke alle våre lånere er fortrolig med alle våre digitale tilbud. Derfor tilbyr vi drive-in bibliotek før påske!

Innen Torsdag 2. April 2020 kl. 12.00 tar vi i mot bokbestillinger på fysiske bøker via e-post 
telefon: 95264330,
Facebook  eller via mappa mi. 

OBS! Kun lånere som tar kontakt på forhånd får hente bøker.

Vi kan ikke låne ut bøker fra andre bibliotek og ikke ta imot bøker til innlevering. Vi kan heller ikke garantere at vi har den boka du ønsker inne, da vil vi forsøke å finne noe som ligner.

Det er også mulighet for å bestille en pose med barnebøker. Oppgi da nyttig info om barnets leseønsker og for eksempel alder og kjønn.

Utlånsbøkene blir gjort klar til deg og satt i pose med ditt navn på. De kan hentes bak Kulturfabrikken/parkeringen under tak fredag 3. april. Du vil få beskjed om hentetidspunkt etter bestilling. Husk å holde trygg avstand og ta hensyn til smittefaren. Hvis du har luftveissymptomer, eller sitter i karantene kan du ikke hente bøker, men kan sende noen andre for å hente for deg.

Med ønske om en god påske fra oss på Sortland bibliotek!

 

1. etasje. Resepsjon, Teket/ungdomsavdeling/magasin og avdeling for barn og ungdom. Foaje i forlengelsen av kafeen. Her er aviser, tidsskrift, sittegrupper og en del bøker. Egen automat for innlevering og lån.

2. etasje: kontorer, grupperom og voksenavdeling. Automat for innlevering og lån.

Kontakt oss e-post

Kommende arrangementer

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis