Barne- og ungdomsavdelingen

Søk i bokbasen/ min side

Barne- og ungdomsavdelingen er laget for barn og ungdom. Vi fokuserer på at det skal være lett å finne fram for våre brukere. Derfor har vi et fokus på temahyller og serier.

I barneavdelingen finnes det fine lesekroker og det er lagt opp til at også de minste barna kan få litteratur inn med morsmelka. Her finnes det spennende leker og et godt utvalg av billedbøker og barnebøker. For de barna som starter å knekke lesekoden har vi ei rikholdig lettlesthylle som spenner fra enkeltsetninger med store bokstaver til de som har fått svart belte i lesekunsten og trenger litt mer utfordringer.

I ungdomsavdelinga finner man ikke bare ungdomsbøker, ei rikholdig fagavdeling men også bibliotekets fantasyavdeling. Vi har flere studieplasser og et eget hjørne som passer perfekt for å hente fram brettspill fra bibliotekets samling.

I Teket henger de eldre ungdommene, dette er også et lokale som benyttes av Ungdomsfabrikken og har ungdomstilbud de fleste ukedager i skoleåret. Ikke bare finnes det et godt utvalg av young adult bøker og tegneserier, lokalet er i flittig bruk som bibliotekets storstue med både bokbad, eventyrstunder og workshops.

Vi håper at du som låner finner deg godt til rette hos oss og at du ikke nøler med å spørre oss hvis det er noe du lurer på, ei bok du ønsker at vi skal kjøpe inn eller noe vi kan bli bedre på.

 

Velkommen!

newsletter-hr
gavekort-hr